Chakra- en marma-massagetherapie gebaseerd op ayurveda. Voor hulp bij stress-gerelateerde klachten, hyperventilatie, (sociale) angst, paniekaanvallen, onzekerheid, somberheid, depressie, chronische (pijn) klachten, e.a. Lid Vbag. Yoga en bewustwording. Arnhem, centrum.

 

 

 

 

 

Samatva (sanskriet)

gelijkmoedigheid, voelbaar
in contact met ware zelf

 
 
 
 
 
 
 

CHAKRA- EN MARMA-MASSAGETHERAPIE - YOGA
WIJMIE SCHUURKAMP - ARNHEM CENTRUM
praktijk.samatva@gmail.com   
06 40 998 990

Reacties van anderen

 

 

~~~~

 

Ik ben sneller dan ik had verwacht beter in mijn vel gekomen. Goede uitleg over hoe e.e.a. werkt en invloed heeft. Effectieve oefeningen. Veel profijt van. Hr. P.K. uit Arnhem.

 

~~~~

 

Met kennis van zaken heeft Wijmie me geholpen met mijn klachten door stress en onzekerheid. Mieke.

 

~~~~

 

Ik ben de oorzaak van mijn depressieve klachten gaan begrijpen. Wat onbewust meespeelde heb ik mogen loslaten. Het was niet altijd makkelijk maar er is nu meer licht in mijn leven. mw. T.B., Arnhem.

 

~~~~

 

Ik kwam voor sociale angsten. Wijmie heeft mij op begrijpelijke manier begeleid en geholpen met me hier van te bevrijden. Aan te raden. ES uit A.

 

~~~~

 

Gekomen voor hyperventilatie. Heldere uitleg en goede behandeling. MtB.

 

~~~~

 

Zij heeft me goed geholpen in een rouwperiode. Behandelingen vol oprechte aandacht hebben me zeer gesteund.

 

~~~~

 

Ik laat me behandelen voor mijn reumatische pijnen met positief resultaat. Mw. Janssen te A.

 

~~~~

 

Ik ben gekomen voor angstklachten. Nu gaat dat beetje voor beetje beter. Deze therapie en begeleiding is aangenaam.
En ook de pijn in mijn rug is bijna weg. MvA.

 

~~~~

 

Deze therapie is zinvol voor me geweest. Ik kwam voor problemen met slapen en dat gaat echt beter. Mw. K. uit Westervoort.

 

~~~~

 

Ik leerde om meer controle te krijgen over mijn chronische hyperventilatie. Door mij veel bewuster te worden van mijn lichaam en mijn emoties. Ik voel me energieker en voel me dichter bij mezelf dan ooit. Voor het eerst sinds jaren ga ik vrijwel pijnvrij door het leven. 
 

~~~~

 

Ik heb sinds een ongeluk snel last van mijn rug en heb gelukkig veel baat bij deze behandelingen. 

 

~~~~

 

Met deze behandelingen is mijn gezondheid stukken beter. Ans.

 

~~~~

 

Ik worstelde vooral met angst in groepen. Ik begrijp nu waar deze gevoelens vandaan kwamen. De oefeningen en uitleg zijn effectief geweest. Ik voel me echt goed nu. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb voor hulp. Marianne.

 

~~~~

 

Goede therapie. Hans de W. 

 

~~~~

 

Van Wijmie heb ik geleerd rustig te blijven en minder overrompeld te worden door stress. Zij weet op invoelende en zachte manier de onderliggende problemen boven water te krijgen. Voel me niet meer opgejaagd en heb geen hartkloppingen meer. 

hr. K. de Vries uit Arnhem

 

~~~~

 

Mijn hyperventilatie ging mijn leven beheersen. Ik durfde steeds minder. Deze therapie heeft me goed gedaan. Ik heb geen aanvallen meer en slaap veel beter. Mieke.

 

~~~~

 

Ik ben bij Wijmie geweest voor slaapproblemen. Wijmie haar aanpak heeft me geholpen. Fijne behandelingen ook. De oefeningen voor thuis zijn fijn en makkelijk te doen. Ik kan deze therapie echt aanraden. Vriendelijke groet, hr. Petersen.

 

~~~~

 

In een periode waarin verwarring en onzekerheid speelde gaf Wijmie op een heel invoelende en ook concrete wijze ondersteuning, daar waar ik het precies nodig had. Ik heb heel veel gehad aan de oefeningen die ik direct kon toepassen en merk, dat ik, mede door de professionele en warme  benadering weer m'n eigen kracht heb gevonden. Dankjewel Wijmie!
A.J.

 

~~~~

 

Na een behandeling voor kanker had ik last van van alles. Stress, lage weerstand, hypertensie, niet blij, pijntjes, vaak moe, te dik. Ik heb vertrouwen in mijn lijf en gezondheid terug. Leef lekker en geniet. Dank je wel Wijmie. Je hebt me enorm geholpen ... Petra J. uit Arnhem

 
~~~~
 

Ik ben zo goed als van mijn hypeventilatieklachten af. Als ik iets in die richting voel, dan heb ik genoeg tools om het niet te laten komen tot een aanval. Wijmie heeft me geholpen. Haar rust, geduld, kennis en humor hebben me veel gebracht en geleerd. Ik snap nu ook wat er bedoeld wordt met ... bij jezelf komen ... Ik ben veranderd van een stresskip naar een tevreden mens. Thanks.

 
~~~~
 
Bijna altijd pijn in mijn schouders. Na een paar behandelingen ben ik al zeker voor 80% van mijn klachten af. Geweldig. Mieke te H. Ede
 
~~~~
 

Ik heb reumatische klachten waar ik al jarenlang reguliere medicijnen voor gebruik. Die helpen me alleen niet zo goed. Deze behandelingen geven wel verlichting. Kan eindelijk weer een beetje lachen. Mw. Harmsen uit Westervoort

 
~~~~
 
 
 
 

^^